Vertrouwelijkheidsverklaring

Wij verzamelen gegevens over u om u diensten aan te kunnen bieden in de meest gunstige omstandigheden.
Onze Duikclub erkent en respecteert de vertrouwelijkheid van de gegevens die u aan ons doorgeeft. De onderstaande vertrouwelijkheidsverklaring bepaalt hoe wij de persoonsgegevens van internetgebruikers, zoals naam, postadres, e-mailadres... gebruiken. Deze verklaring betreft de gegevens die wij verzamelen (en zijn niet gelimiteerd tot) via de online-aanvraagformulieren voor inlichtingen, duikinitiatie of een opleiding.


Door de site te bezoeken en of deze formulieren in te vullen, aanvaardt u dat wij deze gegevens verzamelen en gebruiken zoals hieronder beschreven.

Welke klantgegevens verzamelen wij?

Wij verzamelen de algemene gegevens van internetgebruikers, zoals hun naam, voornaam, firmanaam, volledig adres, telefoon, e-mailadres evenals de gegevens die eigen zijn aan de door u aangevraagde diensten zoals Medische gegevens bij de start van een opleiding.

Hoe gebruiken wij uw gegevens?

De belangrijkste reden waarom wij uw gegevens verzamelen is om uw vragen over onze producten en diensten zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden (aanvragen van informatie, een initiatie, opleidingen, vragen naar algemene informatie).

Klantcommunicatie:

Wij kunnen uw gegevens gebruiken om contact met u op te nemen en beschouwen deze communicatie als een onderdeel van onze dienstverlening. Wij kunnen uw e-mailadres en postadres eventueel ook gebruiken om u te informeren over nieuwigheden, promoties en aanbiedingen van derden die u ook zouden kunnen interesseren. Indien u deze aanbiedingen niet wenst te ontvangen, kunt u dit altijd melden.

Met wie delen wij uw gegevens?

De door ons verzamelde gegevens zullen nooit aan derden worden doorgegeven.

Foto's en video's tijdens evenementen in organisatie van Punt Alfa Diving

Tijdens de zwembad trainingen, buitenduiken of duiken op verplaatsing, alsook tijdens andere evenementen in organisatie van Punt Alfa Diving kan het zijn dat er foto's genomen worden ter documentatie van het evenement. Indien u niet wenst dat u op een van de foto's en of video's verschijnt kan u dit doorgeven aan het bestuur. Doet u dit niet, dan geeft u uw akkoord tot het gebruik van deze media door Punt Alfa Diving. Deze kunnen gebruikt worden tijdens een opleiding ter illustratie, maar ook op onze sociale media.

Verwijderen van uw persoonsgegevens

In het gebeurlijke geval dat uw gegevens zijn opgeslagen in een gegevensbank en worden gebruikt voor het verzenden van nieuwsbrieven, zoals beschreven in de vorige paragraaf (klantcommunicatie), hebt u altijd de mogelijkheid om u zich te laten wissen.